Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3453 niezalogowanych)
81 Postów
Kamila ...
(kamila00)
Początkujący
ładne cv ale tutaj pracy nie znajdziesz a tym bardziej twoja dziewczyna ty jedynie to mozesz na budowie zapierdzielac jak jeszcze bedziesz mial szczescie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
To przepraszam bardzo, iz napisalem cokolwiek w twoim watku.

Szukanie pracy jest zajeciem trudny, wiem, bo sam sie przekonalem. Jedank musisz zrozumiec, ze wielu rodakom zbzydlo pomaganie innym z roznych powodow: glownie prze okaznie wdziecznosci poprzez osoby, ktorym sie pomoglo. Jak tacy zaradni jestescie, to poczytajcie forum, wyszukiwarka clakiem niezle dziala. Wielu osobom juz zbrzydlo prowadzenie ludzi za raczki jak owieczki przez lake. Postow jak twoj sa tysiace, przynajmniej dwa dziennie. nie pisze tego, by Cie obrazi, a jedynie po to by ci odrobine oczy otworzyc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Michał Matulka
(misiekpp)
Wiking
Widzę że jesteś trochę ograniczony, jestem człowiekiem który zna i jest pewny swoich umiejętności. Nie potrzebuje prowadzenia za rękę a ofertę pracy zgodna z moimi kwalifikacjami lub adekwatna do mojego zaangażowania w pracę. Zresztą nie jesteś jednym "polaczkiem" za granicą któremu jakoś się udało a teraz zapomniał jak to było. Słyszałem o takiej grupie rodaków na obczyźnie, chcącej pokazać siebie lepszymi od reszty swojego rodu. Chciałbym zauważyć, że chętni do pracy mają opinie owieczek wśród swoich rodaków za sprawą ludzi którzy sami dali siebie takimi poznać. Przykro mi że tak trudno o konkretne podpowiedzi i pomoc wśród Polaków. Moja wypowiedz nie tyczy się jedynie Ciebie a także reszty która poświęciła swój czas na napisanie wypocin w odpowiedzi na mój post.dziękuję, życzę szczęścia w dalszym życiu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
misiekpp napisał:
Ciagnij się

..i wez tu takiemu,pomoz znalezc prace!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(cristof33)
Wiking
Michał. rzadko sie zgadzam z uzytkownikami forum ale w tej sprawie maja racje, takich ludzi jak Wy ktorzy szukaja pracy jest tu naprawde sporo. I nikt Ci tu nie zalatwi pracy, tak ,,na ladne oczy". Norwegia jest dalej panstwem gdzie jest sporo pracy i mozna dobrze zarobic. 7 lat temu jak przyjechalem do norwegii nikt nikogo nie pytal czy umie norweski, ale te czasy juz minely. Teraz bez znajomosci jezyka mozesz co najwyzej znalesc prace na gospodarstwie czy na budowie na czarno i to jeszcze jesli bedziesz miec troche szczescia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(cristof33)
Wiking
ale jak to sie mowi ,, Do odważnych świat należy" zawsze mozna probowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Michał Matulka
(misiekpp)
Wiking
Dzięki za normalną odpowiedź. Uważam że jestem w stanie nauczyć się norweskiego w stopniu pozwalającym komunikację na poziomie podstawowym. No cóż jeśli będzie trzeba zaryzykować i szukać pracy będąc na miejscu na chybił trafił spróbuję. Aczkolwiek dobrze by było aby mieć jakis punkt zaczepienia na pierwsze tygodnie. Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Anna Mikolajewska
(suzanna)
Wiking
Michal, Cristof33 ma racje do odwaznych swiat nalezy! Nie stety czesto w takich miejscach jak to spotkach nudzacych sie ludzi, wystarczy spojrzec na ilosc postow jakie umieszczaja na forum, ktorzy nie stety uwazaja sie za Panow Swiata i mysla ze ironia i paskudnymi odzywkami podbuduja swoje ego. Mieszkalam w kilku Panstwach w Europie i nie stety czesciej trafia sie na takich hejterow niz na ludzi ktorzy potrafia odpowiedziec Ci powaznie i bez zbednych docinek. Powodzenia! Z pewnoscia znajdziecie jakis sposob
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów
Kamila ...
(kamila00)
Początkujący
bez jezyka norweskiego zapomnij o pracy bo cie nikt nie przyjmie a chcac byc tu legalnie musisz miec kontrakt o prace zeby zyc tutaj legalnie a z tym twoim angielskim to tym bardziej nic tu nie znajdziesz musisz znac conajmniej perfekt angielski zeby ulice zamiatac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
misiekpp napisał:

Anna jest młodą, inteligentną, elokwentną, rezolutną kobietą mająca doświadczenie w pracy z klientami. Jest miła, dobrze wychowana i ambitna. Lubi pracować i wykonywać swoje obowiązki na 110 %. Chętnie uczy się nowych rzeczy i zdobywać nowe doświadczenia.

Czegos mi tutaj brakuje..... Czy Ania oprocz tych niewatpliwych zalet ma jakies wyksztalcenie/zawod, cos potrafi, gdzies pracowala ?? To, ze jest mloda, inteligentna czy nawet rezolutna....to raczej jest malo wystarczajace w wiekszosci zawodow.
Tutaj jest jedynie cos enigmatycznego na temat "doswiadczenia z klientami", ale w jakim charakterze ?

To samo tyczy ciebie..... Poza doswiadczeniem masz jakis zawod ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok